Over Ons

R&R Wood Design is een ervaren speler binnen de interieurbouw en staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Het interieur van uw zaak of bedrijf is belangrijk voor het imago dat u naar uw klanten wilt uitstralen. Van belang is daarom dat het interieur er perfect uitziet. Met een interieur van R&R Wood Design krijgt uw winkel of bedrijf de ideale uitstraling.

Voor exclusieve interieurs, meubels of keukens kunt u ook als particulier bij ons terecht. Als u op zoek bent naar een speciaal interieur of meubel waarin u ook graag uw eigen ideeën tot uiting wilt laten komen, bent u bij ons op het juiste adres.

Sinds 2006 realiseert R&R Wood Design uiteenlopende interieurprojecten in binnen en buitenland. Vanuit onze werkplaats in Diessen ontwerpen, begeleiden en produceren wij al onze interieurconcepten. Wij werken veelal samen met aannemers, architecten en designbureaus, en hebben in het verleden bewezen grote projecten te kunnen realiseren. Maar ook als particulier kunt u bij ons terecht voor exclusieve interieurs, meubels of keukens. Hierin kunt u al uw eigen ideeën tot uiting laten komen. Zowel grote als kleine projecten krijgen onze volledige aandacht. Wij begeleiden alle projecten met dezelfde passie en gedrevenheid. R&R Wood Design staat garant voor vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid.

Contact

R&R Wood Design B.V.
De Buskes 6
5087 MA Diessen

  • Tel: 013 305 0024
  • Fax: -