Totaalinrichting

Ieder project begint bij een passend ontwerp. Als klant kunt u bij ons terecht met al uw wensen en ideeën. Wij zorgen ervoor dat deze worden omgezet in realiteit.

Een bouwkundige tekening en sfeerimpressies zijn zeer welkom bij een eerste kennismaking, maar uiteraard werken wij ook aan de hand van tekeningen en ontwerpen van architecten, projectinrichters of de opdrachtgever zelf. Samen met de klant komen wij tot een ontwerp en een passende offerte. Hierbij staat de prijs-kwaliteitverhouding van onze totaalinrichting centraal. Voor ieder budget is een passende oplossing.

Ook voor turn-key projecten kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor, en begeleiden bouwkundig werk, vloerafwerking, technische installatie en schilder- en spuitwerk.

Na goedkeuring voor de totaalinrichting van beide partijen begint de werkvoorbereiding met uw project. Dit begint met het inmeten van de exacte maten en het uitwerken van technische tekeningen in eigen tekenkamer. Om vervolgens het productieproces van start te laten gaan. De complete productie vindt plaats in eigen huis waarbij wij gebruik maken van ons geavanceerd machinepark dat wordt aangestuurd door ervaren vakmensen. Hierbij zorgt de optimale logistiek binnen ons bedrijf voor een korte doorlooptijd.In overleg met de klant zal de montage op locatie plaatsvinden door eigen montageploeg. Pas na volledige tevredenheid van de opdrachtgever vindt de oplevering plaats.

Contact

R&R Wood Design B.V.
De Buskes 6
5087 MA Diessen

  • Tel: 013 305 0024
  • Fax: -