Badkamerinrichting

Opzoek naar een nieuwe badkamerinrichting? Maak snel een afspraak met R&R Wood Design. Wij komen bij uw langs en tekenen een ontwerp van de badkamerinrichting. Daarna bouwen wij uw badkamerinrichting. Neem snel een kijkje tussen de sfeerfoto’s om een idee te krijgen hoe onze badkamerinrichting projecten er uit zien!

Badkamerinrichtingen en nog veel meer

R&R Wood Design verzorgt niet alleen badkamerinrichting projecten maar nog veel meer. Wij zijn ook gespecialiseerd in kastwanden en keukens. Maar ook bent u aan het goede adres voor verbouwingen en herinrichten van uw huis. Door de jarenlange ervaring en de vakmanschap zorgen wij dat elk badkamerinrichting project perfect afgerond wordt. R&R Wood Design staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. We maken enkel gebruik van duurzame producten. Wij garanderen dat een badkamerinrichting jarenlang meegaat, ondanks de vochtige ruimte. Daarnaast kunt u uw eigen ingevingen altijd doorspelen naar ons. En wilt u iets exclusiefs? Dat is voor R&R Wood Design geen probleem.

Particulier en zakelijk

Een badkamerinrichting, kastwanden en keukens zijn natuurlijk puur particulier. Voor in uw eigen woonhuis dus. Maar ook zakelijke projecten nemen wij aan. Zo verzorgen wij grote en kleine projecten voor de volgende sectoren:

Alle projecten krijgen bij ons de aandacht, zowel badkamerinrichting projecten als de grote zorgprojecten.

Neem contact met ons op!

Dus wilt u nu zo’n mooie badkamerinrichting gemaakt door R&R Wood Design? Maak dan snel een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 013 305 0024 op maandag en vrijdag tussen 7.30 en 17.00 uur. Maar u kunt natuurlijk ook een email sturen of het contactformulier in vullen. Als u een email stuurt kunt u dit doen naar het email adres: info@rrwooddesign.nl. Om op de hoogte blijven van alle nieuwtjes kunt u ons volgen op Facebook en Linkedin.

Neem snel contact op en maak een afspraak, geniet snel van een nieuwe badkamer!