Totaalinrichting

R&R Wood Design zorgt voor een perfecte totaalinrichting in uw woonhuis of bedrijf. Samen worden uw eigen ideeën en wensen besproken en omgezet naar de realiteit. Een passend ontwerp is cruciaal bij het bouwen van een totaalinrichting. Samen met deskundige architecten en projectinrichters maken we er een heel mooi ontwerp van. Dit moet natuurlijk wel in het budget passen. Maar voor ieder budget is zeker een oplossing! Bekijk snel onze gehele site voor sfeerimpressies en ontdek de afgelopen totaalinrichting projecten.

Hoe werkt het allemaal bij R&R Wood Design?

Als er een passend ontwerp gemaakt is en er is goedkeuring van beide partijen over de totaalinrichting, kan de voorbereiding van het totaalinrichting project beginnen:

  • Eerst beginnen we met het inmeten van de precieze maten en daarna werken we de technische tekeningen uit in onze eigen tekenkamer.
  • Nu kan het productieproces beginnen van de totaalinrichting. Deze vindt plaats in eigen huis waarbij gebruik wordt gemaakt van ons eigen machinepark. Uiteraard worden er alleen ervaren vakmensen ingezet.
  • Het totaalinrichting project natuurlijk zo snel mogelijk verlopen, onze optimale logistiek zorgt hiervoor.
  • Hierna zal de montage plaatsvinden. Dit gebeurd op locatie door onze eigen montageploeg.
  • Wanneer de opdrachtgever volledig tevreden is, vindt de oplevering plaats.

Bij dit proces staat kwaliteit hoog in het vaandel en werkt R&R alleen maar deskundige ervaren vakmensen. Daarnaast worden er alleen maar duurzame producten gebruikt en laten we ons inspireren door de natuur. Ook voor exclusieve totaalinrichting bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak een afspraak!

Staat u dit allemaal wel aan? Toe aan een nieuwe totaalinrichting? Maak dan snel een afspraak met ons. U kunt telefonisch of per email contact met ons opnemen. Daarnaast zitten wij gevestigd in Diessen op De Buskes 6. Maar wanneer u een afspraak maakt komen wij gewoon bij u langs!

Wacht niet te lang en maak snel een afspraak voor een nieuwe totaalinrichting, onze vakmannen staan graag voor u klaar!