Zorginrichting

Op zoek naar een nieuw design zorginrichting?

Voor een nieuwe zorginrichting bent u aan het juiste adres bij R&R Wood Design. R&R Wood Design is dé aanbieder voor diverse soorten inrichting in verschillende sectoren. Of u nu op zoek bent naar een ziekenhuisinrichting, horeca-inrichting of schoolinrichting, bij R&R Wood Design bent u altijd aan het juiste adres! Met een prachtige zorginrichting zal de sfeer in de betreffende ruimte een stuk prettiger zijn en voelen mensen zich echt op hun gemak. Informeer geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe zorginrichting of ziekenhuis inrichting van R&R Wood Design!

Het totaalpakket voor de zorginrichting

Wanneer u uw zorginrichting laat ontwerpen door R&R Wood Design, leveren wij u het totale pakket. Van de pantry’s tot de ontvangstbalie of van de archiefruimtes tot de personeelsruimtes, R&R Wood Design maakt het speciaal op maat voor u! Elk bedrijf is anders, zo ook het interieur. Maar R&R Wood Design zorgt dat elk interieur een vrolijke uitstraling heeft, zo ook natuurlijk de zorginrichting!

Vragen over de zorginrichting?

Mocht het zo zijn dat u vragen heeft over de zorginrichting of een van de andere soorten inrichting van R&R Wood Design, dan kan u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kan altijd een e-mail sturen naar info@rrwooddesign.nl of op werkdagen telefonisch contact opnemen via het nummer 013 305 0024.

Schoolinrichting of horeca-inrichting?

Naast dat u uw zorginrichting kan laten maken door R&R Wood Design bent ook aan het juiste adres bij ons voor bijvoorbeeld een winkelinrichting of horeca-inrichting. Voor verschillende sectoren maakt R&R Wood Design prachtige interieurs die moeiteloos in de huisstijl van het bedrijf passen. Een aantal van deze sectoren zijn bijvoorbeeld:

Mocht u dus op zoek zijn naar een nieuwe ziekenhuisinrichting of zorginrichting, neem dan geheel vrijblijvend contact op met R&R Wood Design om te zien of wij iets voor u kunnen betekenen!